Wednesday, January 4, 2012

Vuosi 2012 - Mitäs tänä vuonna tehtäisiin?

2012... Vuosi sitten vaihtui. Jälleen kerran. Nyt täytyy taas yrittää sisäistää se, ettei ole enää edellinen vuosi. Jotenkin onnistun siinä joka vuosi. Vuosi 2012. En oikein tiedä mitä odottaa. Tiedossa olisi työharjoittelu, opinnäytetyö sekä yritys valmistua. Toivottavasti myös vähän matkustelua. Käsitöiden saralta toivon tietenkin, että ehtisin (ja keksisin) tehdä paljon kaikkea kivaa. Tarkoituksena olisi tänäkin vuonna tehdä ainakin yksi cosplay-asu. Toiveena olisi ommella myös hame tai mekko, housut ja takki.

Neuletöistä katselin Novitan sivuilta kivoja inspiroivia ohjeita, joista osaa olen katsellut jo aikaisemmin. Tässä vähän esimerkkejä.


Tämä poncho on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa. Onko se sitten tuo herkullinen väri vai nuo hauskat pallot ja huppu, se jää nähtäväksi.  Korikassi on myös kiehtova. En tarvitse välttämättä langoilleni tällaista kassia, mutta jo kokemuksen kannalta kiinnostaa. Osaisinko tehdä tämmöisen?


Uutena kiinnostuksen herättäjänä löysin tämän jännittävän neulotun vyön, sekä erilaiset pitsisukat. Enpä ole tullut ajatelleeksi aikasemmin, että tällaistakin voisi tehdä. Jännittävää! Tämä sukkamalli puolestaan kiehtoo varren takia. Nyt kun olen oppinut villasukkien neulomisen jalon taidon (ja tässä mallissa käytetään samaa pitsikuviota), voisin tehdä tämmöiset itselleni jostain jännittävästä langasta.

Uutena löytönä on myös tämä tunika, mutta näistä vaihtoehdoista tämä tuntuu kaikkein epätodennäköisimmältä.

Kaikki kuvat Novita.fi.

2 comments:

  1. Ihan sun näköisiä! Joulupukki toi mulle kassi-kirjan. Suakin saattaisi kiinnostaa ne ohjeet ;)

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.