Wednesday, June 26, 2013

Virkatut tossut vauvalle

Huoh, taas on se aika vuodesta kun kiirettä pitää ja jatkuvasti ollaan menossa. Eli siis kesä. Kevät minulla meni kiireisenä tehdessäni opinnäytetyötä ja valmistuessani koulusta. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Välissä ehdin kuitenkin tehdä pieniä projekteja, kuten nämä converse-tyyppiset virkatut tossut suvun uusimmalle jäsenelle ristiäislahjaksi.


Ohjeena yritin käyttää Johkunlaiset askareet -blogin hyvin kuvaavaa ohjetta Virkatut converset tai jotain sinne päin. Käytän sanaa yritin, koska tapani mukaan en jooko ymmärtänyt ohjetta, tai sitten vaan osannut, joten päädyin loppujen lopuksi tekemään tossut kokeilemalla omineni. Lopputulokseen oltiin tyytyväisiä, joten minäkin olen.

Desuconista minulla ei ole oikeastaan paljoa sanottavaa, sillä meidän suunnitelmat sen kanssa meni totaalisesti pieleen kun jäimme ilman lattimajoitusta. Twitteristä seuranneet saivat kuulla mitä mieltä olin asiasta ja menosta. Kävin sitten yksikseni siellä lauantaina ja sunnuntaina, välissä yövyin Kouvolassa, sillä ei minusta ole yksin valvomaan koko yötä. Tällä viikolla käväistään Joensuun omassa Kawaconissa ja parin viikon päästä olisi Animecon (lippu hommattu!). Pitkästä aikaa tulee siis käytyä useassa conissa kesän aikana.

En viitsinyt ottaa mitään cossia Desuconiin, sillä olisin tarvinnut apua pukemiseen. Kawaconiin en ole vielä päättänyt mitä laitan, sillä olen osittain työvoimana siellä. Animeconiin laitan ehdottomasti asun, mutten ole vielä päättänyt sitäkään. Mahdollisesti Elvynn, Silokin houkuttelisi hiukan näillä helteillä, mutta koristeet ovat vähän purkautuneet. Saa nyt nähdä mitä käy.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.