Thursday, October 27, 2011

Kestovaippa-pussit

Lasta odottava sukulainen tilasi minulta pienen ja keskikokoisen likaisten kestovaippojen kuljetuspussit. Kankaita vilauttelinkin jo aikaisemmin ja syyslomallani kursin nämä kokoon. Pussit tuottivat kovasti pään vaivaa, sillä harrastelijana en osaa aina ajatella kaavoja ja ompelemista niin kuin se oikeasti olisi järkevintä, vaan ennemminkin ompele-purkaa-ompeleuudestaantoisellatavalla-tekniikalla.


Ihme ja kyllä sain molemmat pussit kokoon ja vielä varsin siististi, vaikka usko meinasi pettää mallin valintaani kohtaan ensimmäistä pussia ommellessa. Toinen pussi onnistui jo vähän helpommin.

Yksityiskohta koristenapeista.


Molemmissa pussukoissa suuaukko suljetaan tarranauhoilla ja ne voi ripustaa nyöreistä minne haluaa.. Sisältä löytyvä vuoripussukka on söpöä sieniaiheista (ja eurokankaan ainoaa kivaa) pul-kangasta. Eurokankaan toinen pul-kangas oli muuten tämän näköistä räikeää oranssiraitaa, josta henkilökohtaisesti en yhtään tykännyt. Ensi kerralla tilaan Kangastukusta tätä söpöä pikipallo-kangasta. Vai pitäisikö tilata itselleni ja tehdä jotain kivaa kuten kukkaroita?. Who's with me?!

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.