Wednesday, October 30, 2013

Nopea ja helppo pitsipaita



Keväällä saimme kutsun ihan oikeisiin puutarhajuhliin. Hetken aikaa suunnittelin toteuttavani ihanaakin ihanemman kesämekon, mutta se hautautui opparikiireisiin ja samanaikaisiin suunnitelmiin toteuttaa valmistujaisiini mekko.

Tuesday, October 29, 2013

Käsityömessujen saalis


Viime viikonloppuna täällä Joensuussa järjestettiin Taikasormet-kädentaitomessut. Suolaisesta (8 euron) pääsymaksusta huolimatta kävin katsomassa mistä oli kyse. Ilokseni huomasin, että siellä oli todella paljon kaikkea ihanaa. Laittaisin tähän listaa suosikkikohteistani näytteilleasettajista, mutta lista on näköjään (pettymyksekseni) jo poistettu verkosta.

Saturday, October 19, 2013

Nukeille neulottua ja ommeltua

Nyt kun ensilumi on laskeutunut on hyvä muistella mennyttä kesää.

Nukeille olen pikku hiljaa askarrellut pieniä juttuja tässä vuosien varrella. Yksittäisiä juttuja, jotka eivät ole päätyneet kovinkaan nopeasti blogiin. Syynä on ollut se, että olen halunnut kuvata nukkeja ja niiden asuja ja asusteita mielenkiintoisella tavalla. Se vaatii ajatusvirtaa ja hiljalleen inspiroitumista. Se vaatii myös kerrostalo-asunnosta uloslähtemistä, eikä yhden rannekorun tai hatun takia välttämättä jaksa raahautua esimerkiksi toiselle puolelle kaupunkia.

Kesällä kuitenkin keräsin kuvauskamppeeni ja nukkeni sekä niiden asukokonaisuudet ja lähdin läheiseen puistoon kuvailemaan Vuoden askartelija -portfoliota varten.