Tuesday, October 29, 2013

Käsityömessujen saalis


Viime viikonloppuna täällä Joensuussa järjestettiin Taikasormet-kädentaitomessut. Suolaisesta (8 euron) pääsymaksusta huolimatta kävin katsomassa mistä oli kyse. Ilokseni huomasin, että siellä oli todella paljon kaikkea ihanaa. Laittaisin tähän listaa suosikkikohteistani näytteilleasettajista, mutta lista on näköjään (pettymyksekseni) jo poistettu verkosta.


Minusta oli todella kiva ihastella taidokkaita tekeleitä ja tunnelma oli mukava. Jos olisin rikas, mukaan olisi varmasti lähtenyt helposti sadalla eurolla tavaraa, niin valmiita töitä kuin helmiä ja nauhoja. Nauhat olivat mielestäni yllättävän korkeahintaisia. Lähtöhinta oli ~ 2 €/m vähintään. Olen täällä tottunut, että käytännössä kaikki nauhat ovat alta kahden euron metrihinnoiltaan. Nauhat jäivät siis ostamatta.

Sisäänpääsymakso oli syönyt budjetistani kolmas osan, joten jouduin miettimään tarkkaan mitä haluaisin. Olen haaveillut jo pitkään pienistä (2,00 mm) puikoista, jotka löytyivät bambuisina viidella eurolla ja lähtivät mukaan. Mukaan lähti myös keraaminen miniatyyri tee/kahvi-astiasto. Astiastoon kuuluu kuusi kuppia ja lautasta, pannu, kermakko ja sokeriastia. Hirmu söpöjä. Hintaa kymmenen euroa.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.