Sunday, March 23, 2014

Nukelle takki, myssy ja sukkia

Kevät tulee kovaa vauhtia siitä huolimatta, että ulkona välillä yrittää sataa lunta. Täällä Joensuussa se ei ole vielä jäänyt maahan pidemmäksi aikaa. Olin suunnitellut kuvaavani näitä talvihepeniä lumisissa miljöissä, mutta se jäi haaveeksi. Haaveeksi (toistaiseksi) jäi myös yhteensopivat housut. Piti tyytyä yhteensopivaan hameeseen.
Talvihepeneisiin kuuluu myssy sekä takki samaisesta nätistä langasta (Alize: Angora gold simli), jota minulta löytyy viidessä eri sävyssä. Takkeja ja myssyjä pukkaa lisää! Reunuslankana olen käyttänyt Novitan softya.

Takin ohje on samainen kuin aikaisemmin nähty No Nap Timen ohje, jota olen itse muokannut Pure Neemolle sopivaksi. Halusin kokeilla myös erilaista kaulusta. Myssyn ohje on Classy Crochetin Elf Pixie hat, jota myös muokatta sopivan kokoiseksi.


Talven pimeydessä tehtailin myös sukkia. Myös yllä näkyvät sukat tein. Kokeilin erilaisia kankaita, mutta totesin trikoon olevan parasta nuken sukkia varten. Piti käydä erikseen Eurokankaassa metsästämässä sopivia trikoita sukkia varten. Palalaarista löytyikin alla oleva valkoinen trikoo söpöillä glitter kukilla varustettuna. Pitsi oli mielenkiintoinen materiaali, mutta (tämä yksilö) ei sopiva, sillä helpottaa huomattavasti jos kangas joustaa vähän.


Talven pimeydessä virkkasin myös kevyitä pipoja nukeille, mutta ne pitää kuvata uudestaan.


Olen myös tehnyt cosplay-suunnitelmia. Muutama asu on jonossa, saa nähdä toteutanko useamman tänä vuonna vai en. Minulta puuttuu kuitenkin vielä SE mahdollinen kisapuku. Tällä hetkellä mielessä olevat puvut omaavat muita suunnitelmia tai ovat "normaaleja" asuja. Pohdinta on vaikea, sillä en ole pelannut, katsonut tai lukenut viime aikoina mitään, mistä olisi noussut kiinnostusta asun tekemiseen.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.