Tuesday, August 5, 2014

Making of Steampunk

Ihanainen steampunk-asuni sai inspiraationsa melkein vuosi sitten törmätessäni Pinterestin maailmassa tähän upeaan steampunk-henkiseen kuvaan. Iriksen oltua valmis ja Traconin oltua ohi ompelukalenterissani oli tyhjiö, jota päätin ryhtyä täyttämään randomilla steampunk-asulla.

Have no idea where the original pic is from. Sorry! :(
 Asusta tuli hauska erilainen projeksti, jolla ei ollut mitään kiireitä tai odotuksia.


Tämän projektin kanssa etenin rauhassa, tein ensin prototyypin, ostin kankaat ja aloin toteuttamaan. Muistaakseni ruskea hame oli alunperin tarkoitukseni, vaikka en sitä aluksi osannut kuvitella muuna kuin kuvan vihreänä. Musta kangas paitaan ei ollut ensimmäinen valintani, mutta parempaa vaihtoehtoa ei löytynyt tuolloin ja nyt olen hyvin tyytyväinen valintaani. Tärkeään elementtiin, henkseleihin, sain kunnolla metsästää ehdottomasti ruskeaa ja tietyn levyistä kuminauhaa sekä sopivia solkia. Nämä löytyivät ulkomailta Ebayn ja Etsyn ihmeellisistä maailmoista - ja vieläpä edullisesti.

Silitysrautani jäi Joensuuhun ja matkojen sekä Desuconiin ja Animeconiin jäljiltä hame on kamalan ryppyinen ja näyttää todella rumalta näissä kuvissa.
Olen miettinyt lisääväni joitakin yksityiskohtia hameeseen mahdollisesti jopa ennen Traconia. Mahdollisesti nappeja eteen, helmaan koristusnauha ja tyllialushame kohottamaan helmaa.  Lets see, lets see. Traconiin on oma projektinsa tulossa, joten saa nähdä jääkö aikaa tälle.No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.