Monday, June 18, 2012

Suuri Käsityölehti - ihmettelyä

Tilasin muutama kuukausi sitten itselleni Suuren Käsityölehden. Tarjouksena oli kymmenen kuukauden lehdet, joka tarkoitti 8 lehteä, mikä mukavasti selvisi myöhemmin. Pakko sanoa, että hieman hämmentävä tuo Suuren Käsityön ilmestymisväli. Skipata nyt kaksi kuukautta (tai enemmänkin??). Nyt kesäkuussa en ole lehteä saanut, joten tämä on ilmeisesti toinen niistä kuukauksista jolloin se ei tule. Kaksi lehteä olen ehtinyt jo saada. En ole toteuttanut mitään näistä lehdistä, mutta toukokuun numerosta inspiroiduin äitienpäiväkortteihin.

Tilaajalahjaksi valitsin Nanson puikkokotelon, joka sisälsi myös muutaman parin erilaisia puikkoja. Kuvien perusteella olin odottanut saavani nätin kankaisen säilytyskotelon puikkokokoelmalleni. No, lopputuloksesta voi olla montaa mieltä.
Kotelo on tehty öljykankaasta, ja se haisee todella pahalle. Odotin saavani puuvillaa. Oikeastaan en ymmärrä Nanson kangasvalintaa. Haiseva öljykangas? Tarvitseeko puikkokotelon olla kestävä tai vedenkestävä? Olkoon puikot kuinka bambua tahansa, tuskin niitä vesisateessa kanniskelisin.


Mielestäni muotokaan ei ole paras mahdollinen. Kotelo vaikuttaa olevan tehty todella pitkille puikoille. En ole tyytyväinen. Puikkokoteloa ei ole vaikea tehdä, joten saatanpa tehdä itse mieluisemman.


Mukana tuli myös aika iso laukku, jossa voi kurjettaa lankoja ja ompeluksia. Ihan kätevää. En tosin ole tähän mennessä kaivannut tällaista. Katsotaan nyt.


Täydensin kuitenkin puikkokokoelmaani mukavasti. Lisäksi pidän käsityölehtien selailusta, sillä koskaan ei tiedä mitä kivaa sieltä löytyy.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.