Saturday, September 10, 2011

Tracon, kuvia odotellessa kuvia

Minulla on Tracon raportti jo kirjoitettuna valmiina, mutta se on todella tylsä julkaista ilman mitään kuvia. Odottelen siis tällä hetkellä niiden ilmestymistä ja saapumista. Odotellessa julkaisen vähän muita kuvia, kuitenkin Traconiin liittyen.

Kuvien ottaminen Traconissa itse tapahtumasta jäi vähemmälle (oikeastaan olemattomaksi), kaikenlaisen muun kiiren takia, mutta otin tällä kertaa useampia kuvia eri ihmisten cosseista, jotka julkaisen tässä postauksessa. Minulta voi kysellä merkkaamattomia kuvia, jos tunnistaa itsensä, kommentoimalla kommenttiboksiin tai laittamalla mailia osoitteeseen _suvanblogit (ät) gmail . com_ (ilman välilyöntejä ja alaviivoja). Huoh, näitäkään ei ole kovinkaan montaa. Todella vähän suhteessa, upeiden pukujen määrää, joista olisin halunnut saada kuvat.


Keskiaikaista taustelua

Suomi perkele

Scandinavia and the World.

Ymmärsin, että tämä oli jostain japanilaisesta bändistä?

Taistelunäytös. Oli upea. (Olin kolmannessa kerroksessa)

Ihmiset katselee.

The Sims Medieval

The Sims Medieval.

Prinsessa Mononoke

Prinsessa Mononoke.

2 comments:

  1. Hajosin vähän tuolle loistavalle Suomi Perkele -cossille, kun ei tullut mieleenikään, että kukaan alkaisi cossata SATW-sarjista (joka on parhautta ♥). Laiskuuksissani kommentoin nyt tähän samaan syssyyn vielä sun cossia, että hienohan se oli! Oot kyllä hurjan itsevarma, kun uskalsit kisatakin, kyllä mä onnittelen sekä sua että Ywiä hienoista sijoituksista! :) Meikänössö taitaa pysytellä vain näissä tavaranhaalimisharrastuksissa...

    ReplyDelete
  2. Hih, kiitos :) Kisaan lähteminen tuli osaltani toisaalta villinä vetona, mutta myös pitkään harkittuna. Kisaaminen on kutkutellut meidän molempien takaraivossa jo pidemmän aikaa.

    Traconissa oli todella monia ihania cosseja, joista olisin halunnut saada kuvan itselleni...

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.