Thursday, November 29, 2012

Painettu toppi ja varastettu ovikyltti

En tyrmistykseltäni ole meinannut saada tänään mitään aikaiseksi. Meitä on kohdannut varkaus. Asuntomme ovesta on viety tekemäni ovikyltti. Liekö syynä ollut aamuinen uutisointi kerrostalojen asuntojen ovissa roikkuvien kranssien laittomuudesta ja laillisuudesta, vaiko kyltin sanoma "Once again it's autumn". Ehkä joku hermostui talven odotteluun tai siihen, että talvi tuli jo (eilen) eikä kyltti ole enää ajankohtainen. (Suunnittelin tänään ottavani sen pois.) Joka tapauksessa kyltti otti ja lähti kävelemään jonkun matkaan, mikä on todella hämmentävää. En voi ymmärtää millainen ihminen nappaa mukaansa toisen omaisuutta, varastaa.

Hämmentävää on, että asumme ylimmässä kerroksessa ja rapussamme on mielestäni ollut on rauhallista koko asumamme ajan. Ovessa meillä on ollut kranssi jo parin vuoden ajan. Syksyn tullessa tänä vuonna keksin askarrella aiheeseen sopivan ja hauskan kyltin. No, VIRHE! Ottaa päähän, tyrmistyttää, harmittaa. Sen lisäksi, että itse tehty on aina itse tehty, minua harmittaa se, etten muista oliko kyltti eilen ulkoa palattuani paikallaan vai ei. Tänään kuitenkin huomasin sen puuttumisen. Toivoisin jonkin ihmeen kautta saavani kyltin takaisin, mutta en usko sen olevan mahdollista. Joten: Sinä saastainen varas, toivottavasti kyltti polttaa kotisi maan tasalle. Olen puhunut.


Ja sitten kevyempiin aiheisiin. 

Sain vihdoin ja viimein kuvattua sopivassa luonnonvalossa yhden jo aikoja sitten tekemäni painatuksen. Tänä syksynä ihastuin Cubuksen tankkitoppeihin. Niitä on useissa kivoissa väreissä ja ne ovat mukavan simppeleitä. Olenkin jo muutaman eri värin haalinut itselleni. Toppien kuviottomuus tarjoaa oivan mahdollisuuden koristella ne itse niin kuin olen tehnyt tämän tumman harmaan kohdalla. Muutamia päiviä piti kuviota pyöritellä ja etsiä ennen kuin sain sopivan.


Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen vaikka täysin virheettömästi se ei onnistunut. Minulla on varastossa muutamia blogin aiheita, kuhan vain saisi aikaiseksi kirjoittaa ja kuvata.

2 comments:

 1. Siun pitää mennä kolkuttamaan naapureiden oville, kun tuskin kukaan yhden kyltin takia sinne ylös on kavunnut (vaikka kyltti on sen verran hieno ja sanoma hauska että en ihmettele että se pöllittiin). Joku niistä on varmasti ottanut sen ja antaa takaisin ku sanot että se oli omatekemä.

  Tuo toppi on todella upea! Katoin ensin, että oot laittanut kuvan jostain kaupasta ostetusta topista, mutta en olis uskonut omatekemäksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En usko, että tekijä oli kukaan naapuri, sillä muissakaan ovissa ei enää ollut kransseja ja kylttejä. Ennemminkin joku joka on käynyt jonkun luona tai tullut muusta syystä rappuun.

   Delete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.