Wednesday, February 10, 2010

Pitsiä ja koruja

Tein löytöjä olohuoneeni syövereistä. Löysin joskus virkkausaikakaudeltani (ts joskus viime vuonna tai sitä edellisenä) aloittelemani tekeleen. Se ei oikeastaan esitä mitään, kunhan kokeilin huvikseni jotain ja nyt kun katselen sitä se näyttää pitsiltä.Alun perin yritin virkata itselleni verhoa, mutta se ei ottanut tuulta alleen, joten pätkäisin ison palan poikki (en hävittänyt aloittamaani verhoa, sillä se on ihan hauskan näköinen pala) ja aloin tekemään vain jotain. Tässä tulos. Tuosta olisikin hyvä jatkaa tekemään pitsikoristuksia vaikka mihin.


Toinen löytöni oli korulootasta vanha koru, josta kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, tuo samettinauha on katkennut. En pahemmin käytä enää tuota korua, mutten raaski todellakaan heittää tai antaa sitä pois. Siispä ajattelin tehdä siitä jotain uutta. Kunhan vain keksisi mitä.. Ehdotuksia otetaan vastaan!


Asioita mielessä

Koulu
Tehtävät, joiden välttelemistä harjoitan tässä tätä kirjoittaessa. Tuntuu taas ylitsepääsemättömältä ja motivaatio on kadoksissa.

Ihmiset

Miten jotkut ihmiset pystyvätkään saamaan vereni kiehumaan näin pahasti jatkuvasti! En ole koskaan ollut näin vihainen ja ärtynyt mihinkään. AAARRGGGHHH!

Musiikki

Musiikki onneksi parantaa kaiken. " Kaikki maailman murheet voit unohtaa, koska musiikki on elämää suurempaa." (Taikapeili: Tule mukaan)

Ps. Sain sunnuntaina ja maanantaina siivottua keittiön pöydän, joten heti kun koulu vähän hellitää: mekko here I come!

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.