Friday, January 1, 2010

Lahjoja, säärystimet ja lasipurkki

Hyvää alkanutta vuotta!

Itse vietin joulun ja uuden vuoden aatot sekä niiden väliset päivät flunssan kourissa. Hirveästi ei mitään muuta jaksanut tehdä kuin maata sängyllä viltin alla ja tuijottaa telkkaria. Tunnelin päässä häämöttää kuitenkin valo! Kuumetta ei ole enää ollut muutamaan päivään, mutta nenä vuotaa, yskittää, eikä ääni ole tullut vielä takaisin vaan tilalla on käheä ääni.

Sisareni palasi jouluksi kotiin vietettyään kolme kuukautta Intiassa. Hän toi minulle tuliaisiksi ja joululahjaksi ihania huiveja ja koruja <3.
Nyt jatkan taas vanhojen töiden esittelyä. Päätin, että esittelen nämä pienemmät työt ensin ja sitten siirryn vähän isompiin tekeleisiin. Viime vuoden keväänä tein avomiehelleni hänen pyynnöstään säärystimet. Hyvin yksinkertaiset ja nopeat, kun sopiva lanka saatiin valittua. 2 oikein, 2 nurin -tekniikalla syntyivät.


Löysin kaupasta eräänä päivänä samaisena kevät-kesänä Decoupage-lakkaa, joka oli tarkoitettu lasipinnoille. Halusin tietenkin päästä testaamaan ja koristelin lasipurkin. Kannen olin jo koristellut aikaisemmin sellaisilla koristelukynillä, joiden nimeä en muista. Lehdet ovat servetistä leikatut ja purkki on käytetty uunissa, joten se on täysin käyttökelpoinen ja konepesun kestävä.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.