Thursday, September 29, 2011

Helmistä tehty kukka-rintaneula

Näpräsin eilen illalla ja tänään tämmöisen pienen rintakorun. Kukka on tehty edellisessä postauksessa mainitsemani kirjan ohjeella. Kyseisessä ohjeessa kukka tehdään korttiin, mutta minulla ei ole mitään tarvetta korteille, joten tein rintakorun. Minulla oli pala valkoista satiininauhaa, johon helmien värit sopivat kivasti. En muotoillut rusettia mitenkään ihmeellisemmin tällä kertaa.



Tätä Kuparirusetti-käsityöblogia on muuten myös mahdollisuus seurata bloglovinista, en vain ole muistanut/ehtinyt laittaa mitään bannereita esille. Blogilistassa tätä uudempaa Kuparirusettia ei ole, enkä ole varma tuleeko olemaan.

2 comments:

  1. Eksyin ekan kerran tähän blogiin ja ihastuin! Täytyy laittaa seurauslistalle...

    Kun näin tämän kuvan, muistin, että olen joskus tehnyt itsekin samanlaisen kukan (ohjeetkin ovat jossain), mutta se jäi hyödyntämättä. Täytyyykin etsiä se jostain mun uutta ideaa varten. Keksin tässä nimittäin, että näin syksyllä kun käytetään paksuja sukkia, niin niihin voi kiinnittää näyttäviä(rinta)koruja. Voit käydä katsomassa "keksintöäni" osoitteessa http://allthenicethingsmadefor.blogspot.com/2011/10/kissakorulla-kruunatut-sukat.html

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.