Wednesday, July 7, 2010

Tracon-raportti 2010

Tracon oli viime viikonloppuna ja nyt olen kotiutunut ja levännyt hetken jälleen hienon coni-reissun jälkeen. Suuntasimme Tampereelle jo perjantai, koska on yksinkertaisesti helpointa mennä edellisenä päivänä. Saavuimme Tampereelle sen verran aikaisin, että ehdimme seikkailla vähän kaupungilla, jonka jälkee jakauduimme kahteen ryhmään, joista toinen suuntasi leffaan ja toinen Särkänniemelle. Itse olin jälkimmäisessä porukassa.


Tällä kertaa meillä ei ollut myyntipöytää eikä työpistetta, josta huolehtia, joka oli aika helpotus. Siitä huolimatta meno oli ainakin lauantaina vauhdikasta ja aika kului nopeasti. Istuimme pääsääntöisesti koko päivän samassa paikassa seuraten avajaisia, Final Fantasy Fightingia sekä cosplay-kisaa. Kolmen jälkeen pääsimme viimein etsimään ruokaa. Nälkä oli aika kova ja ruokaa sai odottaa tilaamisen jälkeen noin 40 minuuttia, sen verran paha jono oli pitseriassa. Meidän jälkeemme asiakkaita jopa käännytettiin pois kun ruoka-aineet eivät riittäneet.


Tässä vähän kuvaa asustani. Desuconin kuvat eivät ole vieläkään ilmestyneet Anikiin, ja nyt pikku hiljaa Traconin kuvia alkaa ilmestyä. Joten hyviä kuvia odotellessa. Parasta asussani on mielestäni paidan takaosa. Pidän mielettömästi noista ympyröistä ja nauhoista. Toisena on pöksyhen satiininauharimpsut, jotka ompelin käsin kiinni. Vähiten pidän kengistä, sillä kenkien ympärille kiedotut nahanpalat olivat aika rumat. En ehtinyt tai välttämättä olisi edes osannut toteuttaa vielä parempia. Nahanpalat ovat muuten kiinnitetty kuminauhalenkkien avulla.

Ovien sulkeutumisen jälkeen (18.00) pyörimme vielä viereisessä Sorsapuistossa. Tutustuimme muihin Final Fantasy (erityisesti FFX) -cossaajiin. Jos satuttee löytämään tämän blogin niin ottakaa ihmeessä yhteytta :) Vietimme mukavasti pari tuntia yhdessä valokuvauksen merkeissä.


Traconilla oli hieno logo, joka oli painettu jopa narikkalappuihin! Sunnuntaina emme istuneet koko aikaa samassa paikassa vaan kiertelimme niin taidekujalla, myyntipöydissä kuin alueellakin. Skippasimme kaikki paneelit, vaikka siellä oli ollut muutama kiinnostava, siitä syystä, että halusimme elää aikatauluttomasti ja ehtiä kiertää myyntipöydät. Desussa kun se piti tehdä kiireellä, eikä kaikki ehtineet.


Käväisimme myös iltabileissä, mutta iltaa ei voinut sanoa monestä syystä onnistuneeksi.


Traconista ostin ainoastaan punainen mario-sienen vihreän kaveriksi, sekä stray sheep -pässin, jonka muistan lapsuudestani. Meillä oli tietokoneella aivan ihana näyttöpeli, jossa kyseiset pässit seikkailivat näytöllä milloin juoksennelle ja törmäten toisiinsa, milloin syöden ruohoa. Joskus ne nukkuivat tai lensivät meteoriittinä näytön poikki laskeutuen kylpyammeeseen, joskus taas saattoi tulla UFO ja viedä yhden pois. Harmittaa hirveästi, ettei kyseinen peli toimi enää uudemmilla käyttöliittymillä.

Vaikka otin Traconissa vajaa 200 kuvaa, silti harmittaa, etten saanut kuvattua tarpeeksi. Olisin halunnut kuvata enemmän hienoja cosseja.

Hyviä kuvia odotellessa voitte yrittää bongata minut näiltä videoilta:

Yksi
Kaksi
Kolme
Neljä
Viisi

sekä tästä valokuvasta.

Pesin tänään edellisessä postauksessa mainitsemani punaisen kankaan käsin. Kangas päästi ihan järkyttävästi väriä ja pesuhuoneen ja saunan lattia värjäytyi punaiseksi. Anteeksi äiti ja isä, sauna on nyt vähän punainen.... no ei pahasti. Kyllä huuhtelin parhaani mukaan värin pois. En kyllä osannut odottaa noin pahaa värin leviämistä (kankaalle ei vissiin käynyt mitään). Olen yllättynyt, etteivät Eurokankaassa sanoneet mitään kun kysyin pesemisestä. Minulla ei ole ennen käynyt noin vaikka olen kankaita pessyt käsin. Edellisessa postauksesta puhuin myös askartelukaupasta, jonka nimi on Hobby Point. Kannattaa käydä, jos liikkuu Helsingissä, ei ole ollenkaan vaikea löytää.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.