Thursday, July 1, 2010

Reissaamista ja hankintoja

Tämä kesä on ollut ja on vielä reissaamista ympäri Suomea sekä opiskelua. Ensi viikolla loppuu parin viikon lomani koulujuttujen parissa ja aion tehdä viimeiset kesäkurssit valmiiksi. Sitä ennen kuitenkin suuntaan huomenna Tampereelle Traconiin.

Viime viikolla suuntasin risteilylle Tukholmaan ystäväni kanssa. Reissu oli oikein onnistunut ja hieno sää helli meitä Tukholmassa. Ennen laivalle siirtymistä seikkailimme Helsingissä eri kaupoissa. Löysin aivan uskomattoman ihanan kaupan, joka oli jokaisen askartelijan ja väkertäjän unelma. Kauppa oli täynnä kaikkea mahdollista hama-helmistä nukkekoti-huonekaluihin ja huovutusvillasta mosaiikkiin. Kauppa oli ISO. Se vain jatkui ja jatkui..... En juuri nyt muista kaupan nimeä, mutta kaivan sen ensi kerraksi esiin.

Kävimme myös Tokyokanissa, josta ostin ihanan pupu-aiheisen riisikulhon.

Tukholmasta mukaan tarttui uskomatonta kyllä ihastuttavat kengät alennuksesta, kaksi hiuspantaa sekä nätti nilkkakoru. Löysin myös nätin keiju-patsaan, joka ei ollut pahan hintainen, muttei myöskään kovinkaan edustava tässä kuvassa.

Suomen puolelta kirpparilta löysin naisfiguuri-koruteline -kokoelmaani lisän. Tämä neiti ei ole kyllä kovinkaan hyvässä kunnossa, eikä välttämättä siedä tarkastelua läheltä.


Sain viimein opintotuet ja suuntasimme avomiehen kanssa kangaskauppaan. Tarvitsimme nimittäin kipeästi pimennysverhoja. On rankka heräillä aamuyöstä sen takia, että on niin valoisaa. Ostin samalla myös nätin kankaan seuraavaa tekelettäni varten. Olen vanhempieni luona tämän kuun (ohessa reissailen vähän Tampereelle), ja äidilläni on toimiva ompelukone, joten aion ommella mahdollisimman paljon. Toin myös oman saumurini tänne, jottei tarvitsisi tinkiä laadusta. Minulla onkin projekteja joita tehdä.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.