Thursday, June 17, 2010

Desu-sunnuntai

Sunnuntai olikin sitten vähän rauhallisempi päivä. Sibbe-talolle ei tarvinnut ehtiä yhdeksäksi (vaikka ajatus oli, mutta tarve ei), joten suuntailimme kymmenen aikaan sinne. Tavaraa jäi mökkiin, joten Ywi ja Lullai suuntasivat heti hakemaan ja itse jäin pukuhuoneeseen vahtimaan tavaroita ja ompelemaan kynsikästäni, joka aikaisemmin oli sormikas, ja joka ei lauantaiksi ehtinyt valmistua. Sain hansikkaan sopivasti valmiiksi, kun tytöt saapuivat takaisin ja yritin parhaani mukaan auttaa heitä pukeutumaan cosseihinsa (Ywi Luluksi Final Fantasy 10:stä, josta itse olin Rikku ja Lullai oli pukeutunut Terraksi myöskin Final Fantasystä (6)).

Kello olikin reippaasti yli kaksitoista kun pääsimme pois pukuhuoneesta ja suoraan jonottamaan 15 minuutiksi narikkaan, jotta voisimme hylätä ylimääräiset tavaramme. Visual Gay's Final Fantasy Fighting alkoi kahdelta, joten meillä ei ollut hirveästi aikaa. Menimme myyntipöytä salii, jossa lauantaina emme ehtineet käydä. Aika teki Ywille tiukkaa, eikä hän ehtinyt shoppailla kaikkea haluamaansa, silla FFF:n loputtua sali oli mennyt jo kiinni. Lullai-parka taas ei ehtinyt käydä siellä ollenkaan. Itse ehdin kaiken ja tähän kaikkeen kuului vain yksi löytö: ihana Level up -sieni! Haluan myös punaisen myrkkysienen. Tämä hankinta oli vähän kalliimpi kuin mitä normaalisti ostaisin, mutta koska en ostanut mitään muuta, niin se ei haitannut.


FFFigth oli aikamoinen show! Todella hyvä ja viihdyttävä. Nautin siitä todella paljon. Parhaat ottelijat olivat ehdottomasti Red Mage ja Dante, jotka kuten toivoinkin, päätyivät viimeiseen taisteluun toisiaan vastaan. Dante voitti, mutta henkilökohtaisesti pidin Red Magesta enemmän. Red Mage oli hyvin uskollinen hahmolleen ja toi jatkuvasti uusia jännittäviä hyökkäyksiä taistoon. Red Magen ja Danten taistelun voi katsoa youtubesta.

Kuvia minulla ei ole Desuconista paljoakaan. Tällä kertaa jäi kuvaamiset vähemmälle. Aion ottaa vahingon kuitenkin ensi kuussa takaisin, sillä tyttöjen kanssa päätimme jatkaa Traconiin! Desucon meni nopeasti, ettemme saaneet tarpeeksemme vielä (lisäksi haluamme päästä show-offaamaan cossipukujamme vähän enemmän). Jokainen aikoo tehdä parannuksia pukuunsa. Omasta puvustani en harmikseni voi laittaa kuvaa vielä tähän postaukseen sillä minulle ei ole hyvää kuvaa siitä. Joten hyviä kuvia ja kuvauspäiviä odotellessa.

Vietimme myös maanantain Lahdessa shoppaillen divareissa ja kirppareilla. Minulle mukaan tarttui muutama kirja, joista voi lukea kirjablogistani ja muutama LP, joista kerron lisää huomenna.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.