Friday, September 28, 2012

Making of Elvynn #5 - Peruukki


Elvynniin tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni peruukin E-baystä. Tämä oli todella jännittävää, sillä tilasin myös ensimmäistä kertaa mitään E-baystä. Tutkiessani valikoimaa minun piti päättää minkä sävyisen peruukin haluan ostaa. Ongelmahan oli (kuten olette voineet kuvista huomata), että Elvynnin hiusten sävy vaihtelee paljon riippuen ympäristöstä. Tässä asussa Elvynn on vedenalaisessa maailmassa, ja hiukset ovat sävyttyneet hyvin sinisiksi. Vertailun vuoksi yllä on kuva tytöstä maan pinnalla. Sarjan alussa puolestaan seikkaillaan synkässä zombie-henkisessä maassa, jossa Elvynnin hiukset ovat puolestaan tumman vihreät. Huomannette ongelmani?

Päädyin ostamaan peruukin, joka oli väriltään mielestäni sopivan lähellä Elvynnin "oikeaa" hiusväriä. Tai itseasiassa ostin kaksi peruukkia, sillä halusin varautua siihen, jos peruukki on liian ohut tai jotenkin muuten vääränlainen niin pystyisin kuitenkin sen korjaamaan käyttäen toista samanlaista peruukkia. Vaihtoehtoisesti jos peruukki olisi oikein sopiva, voisin käyttää toista peruukkia johonkin muuhun asuun tai todennäköisemmin Elvynnin toiseen asuun. Kuten sanottua sillä tytöllä niitä riittää.


Hyvin kävi, sillä peruukit olivat aivan täydellisiä (myös sopivan halpoja). Väri ongelmaan vielä palaten: harkitsin myös hetken aikaa peruukin värjäämistä, mutta päätin luopua siitä tässä projektissa.

Peruukki oli oikeastaan hyvin mukava vaihe asussa. Pakko myöntää, että peruukin muokkaus jännitti minua ja lykkäsin sen aloittamisen viimiseksi hommaksi. Nyt viisaampana sanon itselleni: aloita ihan rauhassa aikaisemmin. Elvynnillä ei onneksi sen omituisempi kampaus ollut, vaikka nutturaa jouduinkin pähkäilemään ja konsultoimaan.


Erityisen ylpeä ja iloinen olen siitä seikasta, ettei minun tarvinnut leikata tai ommella kuituja saadakseni nutturan onnistumaan. Peruukin viritys on jopa mahdollista purkaa ja peruukkia käyttää, uudelleen. Nuttura rakentui siis kahdesta poninhännästä, kasasta pinnejä, lakasta sekä tyllistä. Voi sitä huimaa tunnetta, kun sain nutturan onnistumaan ja peruukki näytti siltä kuin pitikin! Ja kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa päähän. Kuljin koko illan peruukki päässä testaten pysyykö se kasassa vai ei.

Ja sitten mukaan pakollinen vessan-peilin-kautta-otettu-kuva.

Ensi kerralla kuljetan peruukin peruukki päässä, sillä nyt peruukki kärsi aavistuksen verran automatkasta, mutta asia saatiin onneksi korjattua suuremmitta vaikeuksiatta. Ei ainakaan kuvissa tylli paista. Näin Elvynn saatiin päätökseen. Lisää kuvia voi käydä ihmettelemässä Cosplay.comin puolella tai myöhemmin WorldCosplay.netistä.

Kuva: Lullai

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.