Sunday, December 30, 2012

Loppuvuosi 2012

Tänä jouluna en tehnytkään niin paljon joululahjoja omin kätösin kuin mitä vuosi sitten olin vielä suunnitellut. Ei sillä ettenkö olisi jokaiseen lahjaan käyttänyt ajatusta ja sydäntä saman verran.

Isoin työni oli neuletakki yksivuotiaalle.  Väritoiveena oli turkoosin sininen ja violetti. Jos nyt tekisin neuleen, tekisin siihen vielä yhden raidoituksen. Muuten olen hyvin tyytyväinen. Ohjeena toimi Suuren Käsityölehden vauvan pitsinuttu (7/2012).

Toinen itsetekemä lahja oli Pinterestin innoittama kaulakoru. Vastaavanlaisia olen jo muutaman askarrellut, mutta ne eivät ole päässeet vielä blogiin asti. Ensi vuonna niistä lisää.


Lisäksi muutamia lahjoja, joita sain: Teesetti, itse huovutettu rannekoru sekä askartelutarvikkeita.
En tiedä vielä mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan. Aikaisempiin vuosiin verrattuna luvassa on epävarmuutta, ja -tietoisuutta, sekä muutoksia ja odottamista. Käsitöiden puolesta osaan sanoa vain, että aion ehdottomasti testata saamiani askarteluvälineitä.

Kiitos tästä vuodesta ja onnellista uutta vuotta 2013!

2 comments:

 1. Ei vitsit, jätkä on superneuloja! On nimittäin ihan hurjan suloinen ja hienosti tehty tuo neuletakki <3

  Rannekorulla on elinikäinen pienennys-, suurennus- ja huoltotakuu. Toivottavasti se on mieleinen!

  Olin ihan tippa linssissä avatessani siun paketin, kiitos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh kiitos. Vähän tuo pitsikuvio aiheutti päänvaivaa, kun ensimmäisellä kerralla puoliväliin ehdittyäni huomasin tekeväni ihan väärin. Ei kun purkamaan.

   Kiitos itsellesi <3

   Delete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.