Thursday, January 31, 2013

Pieniä ja suuria asioita, sekä kaulakoruja

Vuoden vaihteen tienoilla tein uudenvuodenlupauksen, jossa lupasin kehittää ja parantaa sekä blogia, että FB-sivua. En ole vielä päässyt lunastamaan lupaustani ja vuoden ensimmäinen postauskin tulee vasta helmikuun tienoilla. Yllätyksekseni vuosi 2013 on lähtenyt käyntiin epäonnisesti. Ikävimmät ja rankimmat kokemukset olivat luottokorttitietojeni varastaminen sekä tuttavan yllättävä kuolema. Nämä eivät tietenkään ole verrattavissa toisiinsa, mutta kun lyhyellä aikavälillä tapahtuu useita sekä pieniä että isoja ikäviä asioita, se pysäyttää kyllä. Kun yksin tammikuun aikana tapahtuu näin paljon, en voi olla miettimättä mitä joulukuu tuo tullessaan.

Minulla on edelleen suuria ja pieniä suunnitelmia, jotka tosin vaativat paljon tutkimusta ja selvittelyä, mutta jaksan uskoa niiden jonain päivänä vielä toteutuvan. Ei näistä kuitenkaan sen enempää, sillä en halua paljastaa vielä mitään ennen kuin olen itse saanut enemmän selville. Vinkkinä kuitenkin annnan, että nämä suunnitelmat liittyvät blogiin ja käsitöihin.

Mitään isoja käsitöitä en ole tehnyt sitten joululahjojen. Tulossa on kuitenkin semmoisiakin, jahka kerkeän aloittamaan. Nyt esittelen pari pientä, muutaman illan tekelettä: nopeita kaulakoruja.Ensimmäinen kaulakoru sai inspiraationsa Pinterestin syövereistä: DIY Lanvin-inspired Pearl and ribbon necklace. Tätä kaulakorua varten pistin päreiksi vuonna 2010 tekemäni helmikaulakorun, joka loppujen lopuksi oli jäänyt askartelutarvikkeideni sekaan, eikä ikinä päässyt käyttöön (huomaanko kehittymistä?). Olisin varmaankin laittanut koruun vielä pitsinauhaa, jos minulla olisi ollut sopivaa tarvittava määrä.


Samassa syssyssä sain idean pujotella helmiä (ja nappi) nauhaan. Tässä ei ole mitään lukkoa takana, vaan tarkoituksena on ihan solmia nauhan päät rusetille.


Vajaa vuosi sitten tilailin  ihania kapussi-pohjia, jotka sitten myöhemmin koristelin ja nyt yksi kolmesta on saanut ketjun. En edes muistanut omistavani tämmöistä ketjua. Minulla tosin ei ollut mitään järkevää lukkosysteemiä, jolla ketjun päät saisin yhdistettyä. Hätäratkaisuna solmin ompelulangalla päät yhteen.


Pahoittelen, ettei kapussin mittakaavasta saa välttämättä selvää. Pohjan korkeus on noin 3 cm.

1 comment:

  1. äää toi ensimmäinen on aivan ihana! Ja mitä hittoa, en tiennytkään noista kahdesta o__o otan osaa!

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.