Sunday, May 9, 2010

Desucon ja muuta kivaa

Pääsiäisen aikaan kerroinkin Desuconista ja siitä kuinka olemme ystävieni kanssa menossa sinne myymään tekeleitämme. Nyt Desuconin sivuille on ilmestynyt taidekuja-esittelyt, joista meidänkin pöytämme löytyy! Meidät löytää pöydästä numero 8 lauantaina. Tervetuloa ihmeessä käymään! Kuten lupasin, kevään aikana esittelen mitä tulen myymään ja nyt on (tavallaan) erään sellaisen postauksen aika.

Myynnissä on minulta muun muassa muutamissa aikaisemmissa postauksissa nähtyjä uniikkeja ruusukkeita. Joissain ruusukkeissa tulee olemaan magneetti takana ja joissain rintaneula. Suurin osa ruusukkeista on uniikkeja eli toista samanlaista ei ole ja tuskin tulee. 

Ostin liimapyssyn, jolla olen liimaillut ruusukkeita rintaneuloihin ja magneetteihin.Näitä poniaiheisia ruusukkeita on sitten useampi myynnissä. Jokaista ponin väriä löytyy neljä kappaletta: kaksi punaista ja kaksi sinistä. Tuo punainen nauha tosin loppui kesken, enkä ole täysin varma onko kaupassa enää samaa sävyä. Tulevaisuus näyttää sitten. En ehtinyt vielä tehdä läheskään kaikista ponin väreistä, joten no worries: nämä eivät ole ainoat värit. 


Tässä muutama aikaisemmin nähty ruusuke. Näissä on magneetit takana ja ne ovat kiinni jääkaapin ovessa. Lopuissa tähän mennessä nähdyissä ruusukkeissa on rintaneula takana. Testaamme myös parhaillaan liimausten kestävyyttä. Tähän mennessä on kestänyt.

Luvassa on vielä lisää tuotteita, sitä tahtiin kun ehdin niitä tehdä. Lullan tuotteita löydät hänen blogistaan. Siellä on esitelty kaikkea söpöä.

Kokoonnuimme eilen taas porukalla ompelemaan ja askartelemaan. Sain vihdoin ommeltua Rikku-paitani loppuun. Nyt se odottaa enää yksityiskohtia.
Olen aika tyytyväinen. Sukista en ota kuvaa ennen kuin ne ovat täysin valmiit.

Leikin myös uudella ihanalla liimapyssylläni sen verran, että liimasin koristekivia kukkaruukkuun. Somistuksena toimii suloinen miniruusu.


No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.