Sunday, June 20, 2010

Kuulumisia

Naarmut vasemmasta kädestäni parantuvat pikku hiljaa. En edes muista minne kaikkialle onnistuin käteni naarmuttamaan (mm jatkuvasti neulaan, mutta jostain muualta sain nuo isommat naarmut). Minua harmitti, että Rikkun hanska oli oikeassa kädessä eikä vasemmassa, sillä se olisi suojannut juuri mukavasti vasenta kättä aina kun otin laukusta jotain tavaraa. Käden haavat olivat pahimmillaan juuri lauantaina.


Tämän vuoden Desuconissa oli niin kivaa, että päätimme mennä myös ensi vuonna. Ensi vuonna ei voikaan toteuttaa mitään turhan monimutkaista ja ajattelu täytyy aloittaa jo nyt, sillä syksyllä suuntaamme Japaniin vaihtoon puoleksi vuodeksi. En tiedä vielä mitä cossaisin ensi vuonna. Lullai ehdotti, että cossaisimme porukalla Grandian hahmoja, joista minulle kuulemma sopisi Suen hahmo.

Haluan päästä jossain vaiheessa cossaamaan Karinia saman nimisestä mangasta, jota luen ja kerään. (Englanniksi Chibi Vampire, japaniksi Karin.) Karinia varten tekisin koulupuvun. Haluaisin tehdä myös itselleni lolita-mekon. Minulla on myös ihana takkisysteemi suunniteltuna ja haluan toteuttaa sen.

Nyt on hirveä hinku ommella kaikkea nyt kun on aikaa, mutta omalle ompelukoneelleni ei ole tapahtunut ihmettä, eikä se siis toimi vieläkään. Harkitsen jo ottavani säästöistä rahaa ja ostavani upouuden. Suuntaan ensi kuussa lapsuuden kotiini pidemmäksi aikaa ja luultavasti tulen siellä ompelemaan sitten paljon, vaikka minua harmittaakin, että ihana saumurini jää tänne. Saumuri on kyllä ihana laite.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.