Monday, June 27, 2011

Hiljaista rintamalla

Blogirintamalla on ollut hiljaista viime aikoina, johtuen ihan siitä, että mitään käsityötä ei ole valmistunut. Olen tehnyt viime aikoina pääsääntösesti pitkän aikavälin ristopistotyötäni, joka on edistynyt oikein mukavasti. Voisi jopa sanoa, että olen puoli välissä. Ristipistotyö on ollut jatkuvaa purkamista ja uudelleen tekemistä. Joka ikinen purkaus kerta harmittaa hirveästi ja joka kerta myös harkitsen jättäväni purkamatta, mutta kuitenkin teen sen ja onneksi, sillä on hirveän palkitsevaa katsella kättensä jälkeä kun on viitsinyt nähdä sen vaivan, että saa työn tehtyä oikein.


Tällä viikolla pitäisi valmistua yksi myös pitkän aikavälin projekti. Siitä myöhemmin lisää.

2 comments:

  1. Tosta tulee kivan näkönen. :) Siinä on niin paljon värejä että itse menisin ainakin aivan sekasin mitä väriä pitikään ommella mihin kohtaan. :D

    ReplyDelete
  2. st.fiore: Kiitos. Aluksi se olikin hankalaa, mutta sitten keksin värikoodata ohjekuvion, ja se on huomattavasti helpottanut tekemistä. :) Aloittaminen oli kaikken kamalinta, kun en ollut varma mistä kannattaisi aloittaa; yritin keskeltä, mutta se oli mahdotonta. Lopulta päädyin yläreunaan, josta se sitten lähti sujumaan.

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.