Friday, September 23, 2011

Kukkaro

Askartelin itselleni kukkaron vanhan ja hajonneen lompakon tilalle, samaisesta kankaasta, josta tein läppäripussin. Apuna ja neuvojana käytin Pientä Kivaa -blogin kukkaron teko-ohjeita. Pienen pähkäilyn jälkeen sain kuin sainkin kukkaron onnistumaan. Kukkaroa tehdessäni huomasin pihtini kävelleen jonnekin, mistä en niitä löytänyt. Olen muutenkin huomannut tavaroiden välillä mystisesti katoavan. Kauhean ärsyttävää. Tuntuu, että jatkuvasti jotain on kadoksissa.
Kankaita on vielä sen verran jäljellä, että suunnittelen tekeväni niistä pienen laukun sekä suojapussin uudelle ulkoiselle muistilleni. Laukku toteutuu heti kun löydän kivan ohjeen.

Tein muuten päätöksen yrittää käyttää kertyneitä jämäkankaita ja tehdä niistä jotain kivaa. Saatanpa myös koristellä tätä kukkaroa hieman.

1 comment:

  1. Uuu!!! Kivakivakiva!! Mullahan on kaikenlaisia kankaita vintti puolillan.. hmm. täytyypä pohtia.... Paitsi että ompelukone on jostain syystä toisaallapäin Suomea, sinä muuten taisit sillä viimeksi ommella ;D (raukkaparka!!)

    ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.