Monday, February 1, 2010

Käärystimet ja panta sekä ostoksia reissusta

Tähän väliin pistän jotain toooodella vanhaa. Nimittäin ala-asteella tekemäni käärystimet ja panta. Nämä ovat ensimmäisiä neulomiani töitä. Molemmat vieläkin käytössä. Panta on ihan ensimmäinen ja tehty tavallisella kaksi oikein kaksi nurin -tekniikalla. Erittäin kätevä pyöräillessä kun ei enää tarvitse pipoa, mutta korvat eivät vielä kestä olla paljaalteen. Käärystimetkin ovat hyvin yksinkertaisesti tehty. Kaikki muut tekivät säärystimet tuolloin, mutta minä ajattelin, etten tarvinnut sellaisia (koska en ollut koskaan aikaisemminkaan tarvinnut O_o), joten tein vastaavanlaiset käsivarsille. Ja hyvin on ollut käytössä vieläkin. Sopii mainiosti pakkaspäiville jolloin tarvitsee käsivarsille lisää lämpöä.Viime viikolla olin Tukholman risteilyllä ja käsiin tarttui pari nättiä tavaraa: torso-meikkivälineastia sekä ihana ruusu-rintaneula.


Sen lisäksi, että tämä on todella nätti, ostin tämän, koska kerään torso-korutelineitä ja tämä sopii hyvin joukkoon. Rakastain noita kauniita naisellisia asuja ja koen ne hyvin inspiroiviksi ajoittain.


Eksyimme Tukholmassa ihanaan kauppaan, jossa katselin himoiten kaiken näköisiä rintakoruja. Olisin halunnut ostaa sellaisen viktoriaanisen naisenrintakuva-rintakorun, mutta se oli turhan kallis sen hetkiselle budjetilleni. Ensi kerralla sitten. Sen sijaan otin tämän myös nätin ruusu-aiheisen rintakorun.


Asioita mielessä

Mustikkapiirakka

jonka juuri leivoin ja jota olen juuri menossa syömään.

Ps. Sain tänään neulomani hameen ensimmäisen puoliskon valmiiksi. Jei! Nyt toisen puoliskon kimppuun.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.