Saturday, October 15, 2011

Kankaita ja kangashaaveita

Totesin tässä aikaisemmin ryhtyväni käyttämään kertyneitä jämäkankaita pois ja vähentämään uusien ostamista, mutta voi miksi? Miksi kaupassa törmää joka kerta niin ihaniin kankaisiin? Sydäntä särkee jättää ne ihanuudet sinne kauppaan, mutten voi niitä mukaani myöskään ottaa, ellen tiedä mitä niistä aion tehdä ja kuinka paljon tarvitsen. On se niin väärin.


Nämä kankaat ja langat ovat ihan luvan kanssa ostetut, sillä näistä tulevat pussukat eivät ole minulle. Eurokankaasta kaikki.


Nämä kaksi jumalaista kangasta löysin seikkaillessani Aquilan kanssa keskustassa. Kuolin nähdessäni nämä. Mitä näistä keksisin?!


Tähän kankaaseen törmäsin käydessäni Eurokankaassa ostamassa aikaisemmin mainitsemani kankaat. Kännykkäkamerani ei tee oikeutta tällä kauniille kankaalle. Kangas on siis mustaa läpinäkyvää organzan tapaista (en muistanut katsoa materiaalia silloin), johon on ommeltu noita sinisiä köynnöksiä. Parasta oli, että se oli 70 % alennuksessa. Tästä saisi kauniin iltapuvun....

4 comments:

 1. Haluan tuota tattikangasta! En tiennytkään, että Eurokankaassa on tuollaista O___O On kyllä nättejä kankaita kaikki...

  ReplyDelete
 2. Sitä on siellä nurkassa, jossa on ne lasten kankaat ja päiväpeittokankaat ja jonne mä yleensä en ees eksy :D

  ReplyDelete
 3. :O Uskomattoman upeat nuo kaksi keskimmäistä! Eka katoin, että oot kuvannut oikeita kukkia :D Mie juuri roudasin 2 pussia vanhoja kankaita (tilkkujakin pienempiä paloja) roskiin, kun on tullut säästettyä muttei vuosiin käytettyä. Seuraavaksi pitäisi löytää hyvän väristä ja näköistä villakangasta ja vuorikangasta :) Ovat muuten hellyyttävän näköiset nuo pussukkakankaat.

  ReplyDelete
 4. I know! Noi on uskomattomia! Mun on ihan pakko saada ne... *_*

  ReplyDelete

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.