Friday, February 5, 2010

Kangaskaupoilla

Nyt on se aika vuodesta, jolloin aletaan suunnittelemaan seuraavan kesän coneihin cosplay-asua. Tänä vuonna aion olla Final Fantasy:n Rikku. Eilen seikkailimme ystäväporukalla kangaskauppoihin etsimään kankaita, ja Eurokankaan alelaarista löysin sopivan kankaan Rikkun paidaksi. Materiaali tuskin on sama kuin Rikkulla oikeasti (näyttää vähän nahalta), mutta en välitä niin tarkasta yksityiskohdasta jo sen takia, ettei minulla oli mitään nahkoja vara ostella (tästä isosta kangaspalasta, josta saa helposti paidan ja muutakin, maksoin alle kymmenen euroa). Enkä varmaankaan osaisi työstää sitä.

Päivä oli muutenkin todella mukava. Seikkailimme kaupungilla viitisen tuntia ja kahlasimme kenkäkaupat läpi ja välissä vähän söimme ja tutkimme myös muutamaa vaatekauppaa. Tänään olen menossa suunnittelemaan yhdessä kaavoja ja asujen toteuttamista.


Tiedän tiedän. Ei pitäisi suunnitella seuraavaa työtä kun edelliset ovat vielä kesken, mutta minkäs teet kun olet semmoinen =) Suunnittelu on hyvä aloittaa aikaisin, niin toteuttamisen kanssa ei ole kiire. Nyttenkin minulla on monta kuukautta aikaa tehdä vuoroin tätä ja vuoroin sitä kesken eräistä mekkoa.

Asioita mielessä

Pannukakut, pleikkarit, singstarit.... tyttöjen illat.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.