Tuesday, February 16, 2010

Löytöjä vaikka mistä

Sairastuin eilen illalla flunssaan ja tänään se varmistui kuumeen mittaamisella. Juuri sen verran, että on hyvin pöhnäinen olo. Onneksi huomenna ei ole koulua, joten voin sairastaa rauhassa.

Viikonloppuna seikkailin ystäväni luo Helsinkiin ja eksyimme niin Eurokankeeseen kuin Sinelliinkin sekä moneen muuhun kauppaan.Nämä ihanat pikku askarteluesineet sain ystävältäni ystävänpäivälahjaksi. (Huomatkaa hieno Pikku Myy -hiirimattoni.)


Sinellistä ostin itselleni nämä rintaneulapohjat. Kaupassa kuljin suunnilleen suu auki koko ajan sillä siellä oli niiiin paljon kaikenlaista mitä olisin halunnut ostaa. Ensi kerralla sitten.


Tämän ihanan kuviosifonkipalasen ostin Eurokankaan palalaarista törkeän kalliilla 50 €:n kilohinnalla, mutta pala on mukavan iso ja todella nätti. Mitähän siitä keksisi.


Tänään seikkailimme ystävien kanssa pikareissulle Fidaan. Mukaan tarttui nämä ihanat verhot (5 € 2 kpl), jotka suunnittelin laittavani keittiön ikkunoihin. Nyt omistan neljät eri verhot, jei!


Fidasta mukaan tarttui myös tämä ihana kahden euron polyesterisatiini-lakana, josta suunnittelin tekeväni iltalaukun ja jotain muuta kivaa. Saa nähdä mitä keksin.

Villahame etenee pikku hiljaa. Taidan olla melkein puoli välissä menossa. Cosplay-asu on vielä ajatuksen asteella, sillä en ole ehtinyt ajatella kaavoja koulun takia, enkä ole harmikseni löytänyt vielä sopivaa kangasta shortseihin. Jospa se tästä. Ensin kuitenkin parannan itseni ja samalla taikasanalla teen kaikki koulutehtäväni pois, jolloin minulla olisi ihanasti aikaa tehdä kaikkea muuta kivaa.

Asioita mielessä

Koomaan....... *atshiu!*

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.